Kevin Salt versterkt CleanJack

CleanJack blijft groeien en versterkt het team met softwareontwikkelaar Kevin Salt. Met deze uitbreiding tilt CleanJack de ontwikkeling van de software naar een nog hoger plan. Digitalisering in de schoonmaak is zeer actueel. Schoonmaak ICT specialist CleanJack investeert door en groeit als kool. CleanJack bedient schoonmaakbedrijven in steeds meer verschillende landen.

Een van de eerste projecten waarmee Kevin is gestart is het ontwikkelen van een nieuwe connector. Met de connector kan CleanJack gemakkelijk aan andere systemen worden gekoppeld. Denk aan ERP systemen voor schoonmaakbedrijven. Met zo’n koppeling hoeven schoonmaakbedrijven niet steeds gegevens in 2 aparte systemen in te voeren. Informatie wordt automatisch gesynchroniseerd. Dat scheelt een schoonmaakbedrijf ontzettend veel werk. “Het is leuk om gelijk zo’n belangrijk en zinvol project te kunnen oppakken” aldus Salt.

CleanJack verzorgt automatisering tot op de schoonmaakwerkvloer. Oorspronkelijk was CleanJack een tijdregistratiesysteem voor schoonmakers, tegenwoordig zijn er allerlei functies toegevoegd. Zo kunnen rayonleiders en klanten opmerkingen over de schoonmaak in een digitaal logboek registreren. Als een schoonmaker aanwezig is op de werklocatie, verschijnt de informatie uit het digitale logboek op het scherm van de CleanJack terminal. Ook wordt informatie over het werkprogramma en periodieke taken getoond. Zo weet een schoonmaker altijd precies wat er gedaan moet worden en wat de klant belangrijk vindt.

Hecht team – ervaren professionals

Met zijn ruime ervaring heeft Kevin een goed overzicht over de werkprocessen in het softwareontwikkelingsteam. De zeer ervaren Kevin Salt coacht de jongere medewerkers in het CleanJack-team. Kevin is enthousiast: “Ik geniet ervan om te mogen werken in een hecht en informeel team. Samen werken we aan een permanente doorontwikkeling van CleanJack. Het is ontzettend gaaf om te zien dat het aantal klanten zo snel groeit en dat er vraag is naar CleanJack uit zoveel verschillende landen.”

Kevin Salt versterkt CleanJack


MasterKey en CleanJack gaan samenwerken
Bekijken →
European Cleaning Journal vraaggesprek met Niels van den Berg
Bekijken →
CleanJack introduceert 6-e generatie klokterminal
Bekijken →

Delen

Stuur ons een berichtje